Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon som är död.........


Möt mig

Möt mig
där vindarna vilar
Möt mig
där skuggornas barn
finner ro
Följ mina steg
där spindelväven glöder
och sjuder av liv
Var mitt hjärtas trygghet
och ljuset
som lyser min stig.




Fri vers av Cordesa
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-04-12 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cordesa