Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden blåser...

Vinden blåser
skakar i fönsterrutorna.
Snön yr och far
snöflingor stora, täta, många.
Står på uppfarten
ansiktet mot himlen.
Försöker fånga en snökristall
nuddar kinden -smiter iväg.
Viskar in i snöfallet
snöiga sanningar.
Hoppas meddelandet får fart i blåsten
lyssnar efter tonen och klingandet.
Står så länge viskar lyssnar
ser ut som en snögumma.
Så kommer svaret i en snöflingekör
så vackert att mitt öra inte vill sluta höra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-01 18:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert du skaldar!
2015-03-02

  ResenärGenomLivet VIP
Även ett sådant väder har sina goda sidor...fint förmedlat...
2015-03-02

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-03-02

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert om snö och blåst.
Det är inte allom givet.
Fin text.
2015-03-02

  Angel of love
Så vackert skrivet.
2015-03-02

    ej medlem längre
Så vackert, 'Vinden blåser'
2015-03-01

  ULJO
Väl skaldat
2015-03-01

    ej medlem längre
Jag blir alldeles varm och lycklig av din vackra text!
2015-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Texten stimulerar tanke och känsla!
Bra skrivet.
2015-03-01

  louisegirl
så kommer svaret i en snöflingekör
Vackert
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP