Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittra rosentagg

Vittra du rosentagg
fall till marken
och landa i gräset
där mossan dött

Vittra du liljas vita blad
fall till marken
och vila en stund
i gräset

där mossan dött




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-02 21:15



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Tänk att mossan har dött!
Hur gick detta till?
Min farsgubbe ser rött
För att den inte vill
Trots rivare och gift
ja han jobbar dubbelskift
Medan vi sover sött
Mossdödare på refill
Inte alls förslår
Där mossan envist står
Så snälle mr Mutter
Berätta hur du gör
För gubben blir så butter
När mossan aldrig dör
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter