Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränner

hur skulle jag
kunna skriva
ett enda ord
om kärlek

om hur det
bubblar och skiner
om hur hjärtat
värker

hur skulle jag

när det enda
jag vet är
hur det känns att
knulla med samma
person tre gånger
om dagen
utan ett uns av
kärlek

hur två
trasiga psyken
aldrig kan laga
varandra

jag vet hur
det är att älska
någon i sekunder
och hur
enkelt det är
att vända om



Jag vet hur det är att
bråka, gråta, slåss
fortfarande med
övertygan att
vara menade för
varandra

Jag vet hur det är
att sakna
de fula
minnena
som någonstans
i huvudet
förändrades
och blev
vackra

hur det är att tro
att en person är
hela världen
men när världen
rasar
spelade den aldrig
huvudrollen


jag vet vad
teater är


jag vet att
oförmågan
att älska

villkorslöst
totalt
fullständigt

bränner




Fri vers av AnimaStar
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-03 18:33



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Tilltalande och provocerande i sin djupsinnighet.
2015-03-03

  Alexander Gustafsson VIP
fan vad bra skrivet!

2015-03-03

    AmandaB
"Jag vet hur det är
att sakna
de fula
minnena
som någonstans
i huvudet
förändrades
och blev
vackra "

Stark dikt och speciellt detta stycke tycker jag. Du har så rätt!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

AnimaStar
AnimaStar