Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske

Kanske är jag kär i tanken utav dig
Kanske är du kär i tanken utav mig
Vi säger att vi nog ses sen
Men vi ses aldrig sen, för då kommer det att rasa
Då kommer vi förstå att vi inte alls är kära i varandra
Så vi ses inte. Vi hörs bara. Det är bra så.




Fri vers (Fri form) av AnimaStar
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-10 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnimaStar
AnimaStar