Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


En smekning från livet

Unnade mig sömnens kraft inatt

Den eviga kampen mot
väderkvarnarnas tyranni
fick vila

Upptäckte barnet vid frukostbordet
som slickade i sig kaviaren
med hela ansiktet
och log med hela kroppen

Sparade det som ett minne
i mappen "Livet är värt att leva"




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-04 07:13



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en tur in i drömmens land och livet har värde igen
2015-03-14

  Kjell Åhsberg
Efter en god natts sömn känns alltid livet lättare att leva.
2015-03-04

  bittemi VIP
Så fint! Livsglädje!
2015-03-04

    ej medlem längre
Varma ord som ger positiva känslor!
2015-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar start på dagen!
2015-03-04

  Mats Edin VIP
Fint!!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP