Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuter

Näsan vädrar sol
lyfter ansiktet mot ljuset.
Värmer-det var länge sen
blundar och njuter.
Sitter på sparken
mot solväggen.
Tankar sol
och glada tankar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-04 13:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så skönt och mysigt!
2015-03-08

    ej medlem längre
Härligt! 'Tankar sol..
2015-03-08

  Lars Hedlin
Underbart :)
2015-03-05

  Katinka VIP
Fin känsla!
2015-03-05

  Yrre VIP
Ja! tanka, det var rätta ordet! Tack för bränslet till min längtan :D

2015-03-04

  Eva Helene VIP
Så mysigt och skönt!
2015-03-04

    ej medlem längre
Blir glad och solskensvarm av dina fina ord! Tack!
2015-03-04

  Bo Himmelsbåge
Fin vårlängtansdikt!

Din dikt tankar sol
till oss också!
2015-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
2015-03-04

  Ljusletaren
Å månne denna dag komma i morgon :-) Fint ordat om vår fina vårvinter/kram
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP