Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att vara hemlig

ibland, frågar jag mig själv
hur jag mår

jo
tack
bra

men det är någonting som
gnager
skaver

förresten!

har du hört om den där
hunden, som rymde bort
här om dagen?

ja, förfärligt, visst är det!




ibland, frågar jag mig själv
vad jag gör

men då
brukar jag inte få något
svar alls

ibland är jag lite tjurig
och svår att konversera med

mummel
dummel
drummel
dummer



det är svårt att inte drivas
till vansinne

det här huset
äter upp mig

det hatar mig
jag hatar det




jag låser alla dörrar
drar för gardinen
låt dem inte se
mig


jag lovar
jag lovar
jag lovar

jag är okej

jag är bara
vanlig
och gör bara
vanliga
saker
jämt.




Fri vers av AnimaStar
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-04 18:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stora känslor i texten..bra utförd!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

AnimaStar
AnimaStar