Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Internet


Chill out!

 

 

 

 

 

mitt i fältet

njutnings stund på sitt sätt

rena underverk!




Fri vers av Rise Little One
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-06 16:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig text till en läcker bild...
2015-03-10

  Lars Hedlin
*ler* Suveränt! Like It A Lot! :) <3
2015-03-08

    ej medlem längre
En underbar text!
2015-03-06

  M M Mannheim VIP
Du kan med så få ord säga så mycket och för läsaren få fram undermeningar att njuta till. Ja helt enkelt "underverk"
2015-03-06

  M M Mannheim VIP
Du kan med så få ord säga så mycket och för läsaren få fram undermeningar att njuta till. Ja helt enkelt "underverk"
2015-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Ibland måste vi ta det lugnt för att må bra

2015-03-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin liten dikt med rolig bild därtill!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One