Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem du än är.


Du

Du är vinden som öppnar min dörr
du är solen som värmer min själ

En morgondag viskar om nätter i brand
och dagar sida vid sida hållandes din hand

Du är fågeln som kvittrar med löfte om vår
du är sången med toner så ljuva

En symfoni född ur harmoni tillsammans vi är
och änglakörers ljuva stämmor när du är när


Du är fredsduvan som frälser min värld
du är hoppets flammande låga

Inga krig kan födas i den kärlek som från oss båda strålar
en värld så full av lycka ryms på den livspalett vi tillsammans målar




Fri vers av Elisabeth H
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-06 21:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H