Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Nullatis


ö v e r b l i v e n f.D. - PAPPA
























var tog dom vägen


alla "fina" vännerna,



de högutbildade släktingarna,


grannarna,


bonusbarnen och deras mamma


entouraget?





var tog dom egentligen vägen,


efter hans svåra konkurs



vips! var alla försvunna



alla utom en




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-07 23:32



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tyvärr allt för vanligt-gripande
2015-03-09

    Lena Söderkvist VIP
Tror tyvärr att det är vanligt. Mycket gripande.
2015-03-09

    ej medlem längre
En vanlig erfarenhet för många. Man undrar över orsaken. Människans egoism och brist på empati? Ytlighet även i relationer? Kanske även egna försummelser? Brister i valet av nära vänner? Som alltid leder dina texter vidare
2015-03-08

  Maj-Lis VIP
De flesta flyr...vid fel tillfälle
2015-03-08

  Ingrid Trolle
I olyckan avslöjas
vem som är de
riktiga vännerna.
Oerhört sorgligt.
Du sätter fingret
på människans
ömmaste punkt.
Fint skildrat svårt
öde.
2015-03-08

  Katinka VIP
Så jävla tänkvärt!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden