Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Internet


Vi är ...

 

 

 

 

 

 

Det vackra, ömtåliga

det vi kan bara kännas

 själar vidrör ytan

förlänar oss styrka i våra hjärtan.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-09 16:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart..Känsla till max :)
2015-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Att ha styrka tillsammans, det är så det ska va...mycket bra...
2015-03-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin ömsint dikt om kärlek.
2015-03-10

    ej medlem längre
Oh, vilken underbar text!
2015-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint!
Tycker om din text.
2015-03-09

  M M Mannheim VIP
Vackert skrivet om "Vi är"
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One