Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skitpratets fysionomi


En dag på jobbet

Någonstans inom mig
har jag en svag känsla
av att jag upplever
att det känns
som att vi måste
ta tag i just den här biten
så att vi med gemensamma krafter
kan skaffa oss en plattform
där vi med en gemensam vision
formar en arbetsplan
för de incitament
som krävs av var och en
i en organisation
som till stora delar
bygger på den enskildes initiativförmåga
gruppens lyhördhet
och arbetsledningens förmåga
till delegation




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-09 19:29



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
hahaha den var bra!
2015-03-14

  WyS VIP
Klockrent!
2015-03-12

  Anya VIP
hahaha Jobbfloskler. Ler när jag läser. Mycket bra!!! Stor igenkänning!
2015-03-10

  bittemi VIP
Mitt i prick!
2015-03-10

    ej medlem längre
Ler igenkännande åt svadan:-)

2015-03-09

  Kjell Åhsberg
Fin sammanställning av allt "skit" vi alla tvingas lyssna till på jobbet, på nyheterna och vid andra tillfällen.
2015-03-09

  Anders Håkansson
plattform, ett fantastiskt ord. Jag undrar hur den ser ut. Orangemålad durkplåt kanske ?

2015-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Språkbruk i tiden.
Bra skrivet.
2015-03-09

  Gunwale VIP
Oj, där fick du med det mesta och värsta! Snyggt!
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP