Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Deviantart


Jag vill ...

 

 

 

 

 

forma min egen lycka

skapa min egen styrka

vill inte vara beroende av dig

så snälla du,

bli mina vingar

stöd mig

inte fånga mig i en fälla.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 187 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-12 11:28



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Precis så...mycket bra.
2015-03-16

  Sommarina VIP
Ja. Så bra skrivet
2015-03-14

  ResenärGenomLivet VIP
Att försöka klara sej själv, men ändå vilja ha någon nära som stöd...det är något som behövs från tidig ålder...
så fint uttryckt...
2015-03-13

  Lars Hedlin
JA precis så..det är kärlek att låta någon vara fri....
2015-03-13

    ej medlem längre
Ja! Fint förmedlat!
2015-03-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Så borde det vara! En självklar önskan fint uttryckt av dig.
2015-03-12

    Birgersdotter VIP
Så fint du uttryckte denna önskan.Bra
2015-03-12

    ej medlem längre
Fina ord,
2015-03-12

    ej medlem längre
Att stå på egna ben med egen styrka....så fint du uttrycker det!
2015-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Berör inom.
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One