Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marsdag




I sommarlängtan
Blick mot isande solvind
Tåras av sandkorn



© Birgitta Englund Dimitrova 2015




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-10 14:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra beskrivning av en vårdag!
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP