Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artighet



Så här års är det
ingen stil på skymningen.
Den låter vänta på sig
mer och mer för varje dag.

Och vi bara
tackar och bugar.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-10 21:12



Bookmark and Share


  Knickedick
Och medan vi förväntas anpassa oss efter sommartidsomställnngen, så gäller det inte skymningen
2015-03-12

  Lars Hedlin
JA varje år samma tid :)
2015-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, för det är ju så att den som väntar på något gott...
Och visst är det skönt med ljusare och längre dagar...:-)
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Ja! Underbart.
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP