Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så stOlT

men så svårt
mina barn
min stora son
dom är alla fantastiska på sitt sätt
min stora
den första
så präglad av mig
oj
svårt!
hans syn på världen
hans vilja och icke vilja att delta i det han anser
SER är knasigt
sjukt
knäppt ytligt och .....
förstör ju vissa saker för honom
men
vad ska jag säga? kan ju bara hålla med och försöka visa det finns annat också
värden är full av bra roliga spännande saker
människor i alla slags former
det finns en värld där ute med dom som inte bara tänker på fotboll vilka muskler dom byggt eller vilka fester dom varit på osv
(kanske minoritet men visst finns dom hoppas man ju)

Jag avskydde tonåren
vilse ensam och förvirrad
vilket jag fortfarande är ibland fastän det är lättare att hantera som gammal
men vet ni
vi måste sluta stoppa människor i fack för att dom inte alltid följer strömmen
modet som är
sluta snacka jävla skit
föreningsliv i all ära
men ibland blir det en sekt
ett sammanhang där alla som inte är med är dåliga av någon anledning
bara därför att dom inte gillar samma
då är man lixom inte med i något annat heller
bara för att...vadå?
nee
jag är stolt
glad
vet att min stora kommer förbli en fantastisk person som har uppgift i livet han kommer fullfölja
tillslut

stöttar
älskar
är
för er och för dig
ju




Fri vers av kråkan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-10 23:12



Bookmark and Share


  stig wikman
Mycket
bra skrivet .

GILLAS - KRAM - APPLÅD .
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP