Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maN inbillar sig så myCkeT

som man tror man vill
ha
och det vill man ju
frågan är bara
hur?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-10 23:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du få allt du vill
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP