Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Marsmorgon


Morgonen rodnar
Vårtrött måne går till ro
Vyssjad av vaggsång




© Birgitta Englund Dimitrova 2015




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-11 09:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint diktat i harmoni med bilden.
2015-03-12

  aol
Vackert skaldat vännen
2015-03-12

  Ponkla
Fint skrivet!
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP