Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. FB


Spring ...

 

 

 

 

 

In my simple world

you're my lovely rainbow

that covers all the grey flow




Fri vers av Rise Little One
Läst 114 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-11 12:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint om någon betydelsefull...
2015-03-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin kärlekshyllning till en älskad.
2015-03-11

  Lars Hedlin
Very nicesly written! Like It A Lot! :)
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksord till någon.
Bra skrivet.
2015-03-11

    Birgersdotter VIP
Fint
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One