Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårvinter


Solglasögon

Ännu en gnistrande dag
solen vill inte sluta lysa.
Fåglarna virvlar omkring
åker snålskjuts på vindilarna.
Solglasögon är det enda som gäller idag
ljuset blir så starkt mot allt det vita.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-11 12:41



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint att de finns och fin är din text!
2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt att skydda ögonen...fin text...
2015-03-13

  Palett
Fin bild i denna text !
2015-03-11

    ej medlem längre
Underbar bild av en underbar dag!
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en vacker bild med dina ord!
2015-03-11

  louisegirl
Ja skydd för ögonen behövs då..
Fint skrivet!
2015-03-11

  P-E-H
Fin bild i texten!
2015-03-11

  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP