Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. FB


Paradise ...

 

 

 

 

 

Become my very first sign
your kindness
sweetest
loveliness
forever stay in my mind




Fri vers av Rise Little One
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-11 14:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och skört...mycket fint till en vacker blid...
2015-03-13

  Lars Hedlin
So wonderfull! :)
2015-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Att spara i minnets arkiv!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One