Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Google


It's not that ...

 

 

 

 

 

 

 

It's not the soft petals

nor the sweet scent of roses

that's left on my body

it's your totally care

that follows me into eternity




Fri vers av Rise Little One
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-11 14:08



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Beautiful!
2015-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...mycket vackert...
2015-03-13

  Lars Hedlin
That is LOVE!
2015-03-12

    AgnesKenshin
åååååååååååååå :)
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är så himla bra!
2015-03-11

    ej medlem längre
Underbart smekande ord!
2015-03-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Lovely written about love!
2015-03-11

  M M Mannheim VIP
That sounded beuterful "its you totally care that follows me into eternity"
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One