Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart


En varm tanke ...

 

 

 

 

kommer alltid från hjärtat

den berör

binder ihop

ger stöd

så som du gör

så som jag tänker

vi säger aldrig orden ...

 

... det är underförstått.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-16 08:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vacker bild och vackra sanna ord *tack*
/kram
2015-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
När man känner varandra behövs ibland inga ord. Mycket fint skrivet.
2015-03-16

    ej medlem längre
Ord som ger så mycket känslor att läsa. Tack!

2015-03-16

  Lars Hedlin
Sann värme och kärlek behövs det inga ord för :) kram <3
2015-03-16

  M M Mannheim VIP
Härligt att kunna läsa det "underförstådda" då känner man verkligen varandra.
2015-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord!
Bra skrivet.
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One