Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D-vitamin

Total fridfullhet.
Kajor ropar vårtecken.
Kalkoner frågar försiktigt om frön.
I fjärran hör man luft förflyttas.
Duvan, som på eget bevåg flyttat in i gården, ser allmänt söt ut.
Tuppen tipsar hönorna om hemlig föda.
Hundarna ligger och kisar mot solen, precis som mej.
Det är 12 mars och jag behövde uppenbarligen D-vitamin.




Fri vers (Fri form) av krut
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-12 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krut
krut