Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi bildas av kol


Vi bildas i kol

Vi drömmer oss iväg
En värld av pärlband
Samtiden, en självmordsbrand
Stjärndamm samt rester av järn och stål

Vi önskar oss iväg
Men så lätt kommer vi inte loss
Vad hade vi förväntat oss
När galaxens mittpunkt är ett supermassivt svart hål




Fri vers (Modernistisk dikt) av krut
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-24 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krut
krut