Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbaka till innan tillbaka till samtiden


Jag tror jag är en guru

Allt handlar om mig
Alla pratar om mig
Alla tänker på mig
Sen kom världen i fatt
Sen kom värdet i fatt
Jag raserades
Världen fallerade
Jorden pulveriserades

Jag startade konstruera
Vad vill jag va
Vad vill jag bli
Vad vill jag skapa

Jag började promenera
Var vill jag va
Tar mig med bil
Dit jag inte kan knata

Inget är för litet
Inget är för stort
Vad betyder nåt - bevisa det fort!

Något blev till
Något blev större
Växte så det knaka - världen börjar braka!

Vad vill jag vara?
Nu är jag det
Min världs mittpunkt
Allt handlar om mig
Jag är narcissist

Men det är inte mitt fel




Fri vers (Fri form) av krut
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-11 05:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Metal guru, is it true?"
2019-01-13

  Parkbenksfilosofi
"Inget är för litet
Inget är för stort
Vad betyder nåt - bevisa det fort!

Något blev till
Något blev större
Växte så det knaka - världen börjar braka! "

WOW, Mäktigt.
2019-01-13

  Staffan Nilsson
Här träffar du sannerligen mitt i prick!
2019-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Men vågar du verkligen kritisera hinduismen och närbesläktade fenomen?
Då får du ju PK-mobben på dig.
2019-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Varje guru är en dåre.
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

krut
krut