Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högst personligt. En dröm jag precis drömde. Utspelade sig hos mamma i lövstalöt.


Rip mormor och nisse

Var som ett födelösdagsfirande
Men alla var på attack
Chris var med och pseudo-länk hivade
T o m morsan såg hans skitsnack
Ett trångt matbord taco-slaffsande
Jag fick inte plats
Kylskåpet fullt av massa lidande
Fanns väl marmelad, vegosmör och saft
Jag blev tjurig över avsaknaden av gemenskap
Jag var mindre familjär än chrisse
Jag fick äta efteråt i sällskap
Av mormor och nisse




Fri vers (Fri form) av krut
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-08-24 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krut
krut