Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndabock

Ta alla dina misstag
och lägg dom på mig.
Jag är din undanflykt
en alldeles egen
nåldyna för dig.

Om din omgivning
på dig är arg,
så är det inget som rör dig.
Du kan alltid skylla
på mig.

Som din skyddsängel,
jag gör din tusenmilavandring.
Så slipper du lära
av dina misstag,
du min kära.

Har du trassel eller trubbel?
Jag är din trasselsudd, så du kan pilla navelludd,
och skåla i bubbel.




Fri vers av Elisabeth H
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-12 18:50



Bookmark and Share


  P-E-H
Vilken markering med dessa starka rader! Kör hårt! .-)
2015-03-14

  Lars Hedlin
Styrka i orden....stå på dig!
2015-03-13

  lila fjäderblomman VIP
dax att "slå näven i bordet" känner jag av din text.
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H