Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödhet brand


Leka som i famntag
Vårens ljuva ankomst
Smeka vinden
Söka havets svalka
Bädda frusna fötter
Varmt i sand


Kyssa solens strålar
Krama månens skära
Låta hjärtat stå i glödhet brand.

Glömma tid och stunder…
bara finnas
Bara låta pulsar slå…
och minnas

Livets under…
svårt förstå.


Svårt förstå











Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-13 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Som livet.. Starkt och samtidigt sällsynt vackert.. Bokmärkt!
2015-03-17

    ej medlem längre
... och PUSSAS!
2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Man får ta livet som det kommer...fint skrivet...
2015-03-13

  anits VIP
Så fint och tänkvärt skaldat om livets under!
2015-03-13

  Ingrid Trolle
Undertbart frejdigt
och brinnande hett.
En text att ta till sig
och gömma sig i.
Härligt!
2015-03-13

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra belyst!
2015-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in, ligger kvar en stund, och väcker tankar och känslor!

"Livets under...
svårt förstå"
2015-03-13

  Fem hjärtan VIP
Vackert! Vårt förstånd räcker inte till att förstå.. Man får försöka leva och njuta en dag i taget..
2015-03-13

  M M Mannheim VIP
Så är det, livets under är svårt att förstå. Alla försöker men ingen lyckas.

2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP