Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
point of view


mary martyr


som stordåd
skall jag viska

när döden dräper dig
i sitt suddiga svärd

! SOM STORDÅD
skall jag skrika

när staketen sticker ut
ur min korsrygg

allt för dig
att räkna,

stickorna du
sätter i mig

och

du skriver brev
fäster dem
mellan tredje och sjunde
kotan och gastar

om notan

och jag
betalar

som om jag inte
hade råd

bygger jag din
blödande brädgård

 




Fri vers av lailai
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-04-12 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lailai