Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som sagt



det rundaste
ordet

är nog
godnatt

 

 

det dröms
ju så bra




Fri vers av lailai
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-04-15 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lailai