Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sant så in i h-e

 

för övrigt är koder
bara ett annat ord

för kanske
 

 




Fri vers av lailai
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-04-15 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lailai