Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gula handskar

fast vi fikar ibland
ibland fikar vi

det händer
att vi fikar ibland

det hände
att vi fikade ibland


och jag bankar
mitt huvud

jag bankar mitt
huvud sådet rinner ur

säger jag älskar dig
säger

jag älskar dig

att ingenting
kan dö

och du spottar
ur tuggummit

och tar på dig
galonhandskar

innan du tar
på mig


jag låter inte
något ta på mig

 




Fri vers av lailai
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-04-14 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lailai