Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behöver inte allt handla om kärlekslivet


Låt den rätte komma in, fragment mitt i livet

Av sveket från dig
efter alla år

Efter över ett decenium
av lojalitet från min sida

Så har jag
bränt upp
de sista bladen

i boken
om respekten
till dig

© Christer Johansson 2015-03-14






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-14 15:57



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bara de sista?
2015-03-14

  Teresia Ridell
Svidande starka ord, som berör. Naket, innerligt.
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP