Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort från mej

Saknaden faller som skugga
tårarna som det hårdaste regn
själen ser inget ljus
hjärtats låga har falnat

du gick utan ett endaste ord
dina steg var bort från mig
du hade gjort ditt val
ett liv utan mig

hur kan man släppa alla år
nog var du lycklig engång
innan du mötte henne
då det var du och jag

säg, älskade du mig alls




Fri vers av Ewa Ärlebrant
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-15 08:40



Bookmark and Share


    Ewa Ärlebrant
Tack fina ni!
2015-03-18

  Johan Strömstedt
En naken text med massor av frågetecken, som du får söka svar på.
Det skrivna ordet kan vara din väg att finna dina svar. Fint!
2015-03-15

  Nathalia
Förunderligt vackert skrivet om smärta.
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Ärlebrant