Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita Hästen

Ur kval kommer rop
Ur kval kommer hopp
Ur kval kommer ovissheten
Ur kval kommer gemenskapen
Ur kval kommer samarbetet
Ur kval kommer vinnarkänslan
MoDo går som segrare ur detta kval

© Christer Johansson 2015-03-15




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-15 22:30



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Lycka till... själv har jag haft en vecka på moln här i Karlskrona...
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP