Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 veckor


Lite drullig är jag allt
Fyra ben med svans där bak

Vackert tecknad brun och vit
Fryser när det är för kallt

Vässa mina risgryn får jag ej
”Fy” de säger, kniper hårt i mej

Mamma gjorde likadant
Så dom gör, för att få pli

Trodde de, men jag sa tji !

Sen jag charmade istället
Lade mig galant på fällen

Kröp så upp i varma famnen
Somnade med nos i armen

När jag pussade på matte
Föll hon som en kullersten.

Så hon gav mig knaprigt ben
Medan hon fick dricka kaffe.

Sen när dagen går mot kväll
Är jag trött och tagen

Så jag nannar nöjd och säll
Efter allt ståhej på dagen.

Men nu glömde jag berätta
Åkte cykelkorg med fäll.

Hoppa ur , jag våga ej
Fast det var´t en bagatell






Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-16 14:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt!
2015-04-27

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja det är valparnas årstid. Härligt. Möter nya varje dag här med.
2015-03-16

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja det är valparnas årstid. Härligt. Möter nya varje dag här med.
2015-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Härligt!
2015-03-16

    ej medlem längre
Åh så gullig!
Fint diktat om den lille sötnosen!
2015-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Härlig parvel!
Grattis!
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP