Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text från år 2005


Efterlyses - en svart själ

Efterlyses; en svart själ

Jag efterlyser den svarta själ
som måste till för att skriva tragiska berättelser...

har nån sett den...

linda i så fall in den i rosa silkespapper
lägg den på bomull i en vacker kartong
och meddela mig...

Snarast...

för jag vill låna den en stund...

bara för att kolla...

hur det kan kännas att vara
en tragisk och missbedömd poet...

jag behöver den bara en enda dag...
det tror jag räcker...



svar till Starchild




Fri vers av Nina Warglycke
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-16 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke