Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alzheimers ...


90 år

Inte vet du var du är,
men du kände igen oss,
när vi kom
för att fira din 90-årsdag.

Du har nog redan glömt,
men för stunden såg vi 
ett par leende ögon ...

och hörde dig uttala våra namn.

Funktioner är borta,
det är så sorgligt,
men vi såg dig glad
njuta av din födelsedagstårta.

Vi ska minnas din glädje,
den du visade oss denna dag.

Ännu finns någonting av dig kvar.






Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-16 16:25



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vilket fint minne och så fint du har ordat om denna fina människa/ kram
2015-03-19

  Kjell Åhsberg
Fint skrivet om ett sorgligt faktum. (Men jag tror att nittioåringen ändå upplevde något positivt.)
2015-03-16

  Gunnel Eriksson VIP
Berörande och fint.
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP