Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänkte på den 15 åringen som påstod att strippar framför kamera för folk och att hon kallade männen för mansgrisar!


Mansgrisar!

en, två, tre
nu ska vi få se
fyra, dem, sex
åh vad jag älskar sex

sju, åtta, nio
snyggast, av mig får du en tia


kalla oss mansgris
för att du målar dig så
så att folk dras till något annat
än den äkta som är riktiga dig

ja vi är mansgrisar
vi är efter en sak
för att du är bra på en sak
med så många konstiga selfie som du tar

vad kan en komma efter
förutom det du är bra på att erbjuda?
vi är mansgrisar för att du
utnyttjar våra ögon istället för våran hjärta

ja jag är mansgris
om det får dig att må bra?!
men du provocerar och tar mig dit
du får själv sätta vilken som helst etikett


en, två, tre
nu har du fått så mycket information
fyra, fem, sex
vi är mansgrisar, och är ute efter sex

fortsätt du, måla din identitet
men jag behåller min integritet
för jag säljer inte min ärlighet
ja fortsätt du, vika ut dig
visning ända till sista fansen

hellre vill du bli synad och känd
än att vara mer än nog och godkänd

nu har du fått nog med informationer
gör vad du vill med dessa uppgifter
men låt mig säga en sak, att vi är
lättpåverkade, så dumma är vi mansgrisar!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-16 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS