Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. FB


När ljuset landar ...

 

 

 

 

Det bubblar i kroppen

själen studsar omkring

glädje står i fokus

livet startar om

på nytt!

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 168 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-17 10:40



Bookmark and Share


  WyS VIP
Glädjefullt!
2015-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...
2015-03-21

  Lars Hedlin
Gott och fint :)
2015-03-18

    AgnesKenshin
vilken underbar härlig känsla att vara i ... som en regnbågsfärgad stutsboll! :)
2015-03-17

    Dan Myrbeck
Positiv text - bra!
2015-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig dikt, fylld av livsluft och våryra!
2015-03-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis så det
är, det är väl
helt enkelt så
då, att i våren
är man kär!
2015-03-17

    ej medlem längre
Vilken underbar bubbla!
2015-03-17

  M M Mannheim VIP
Blow a bubbel for a new life and get started again........
2015-03-17

  louisegirl
Underbar glädje i dina ord..
Fint skrivet!
2015-03-17

    ej medlem längre
Underbar bubbla, men fastna inte där bara:)
2015-03-17

  Peter Olausson VIP
just så!
2015-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Härlig, livsbejakande text
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One