Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

När ord av kärlek har sinat
när glöden av åtrå har falnat
vågar vi bryta då
se livet från en annan sida

när vi vandrat färdigt
målet nås inte av oss två
vågar vi bryta då
ge oss lycka var för sig

när våra andetag inte längre möts
när vi inte blir till ett
vågar vi bryta då
släpper vi taget om varandras hjärta

vågar du så gör jag




Fri vers av Ewa Ärlebrant
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-18 08:11



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Ärligt & modigt
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Ärlebrant