Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryende kärlek


Hade bara träffat honom två gånger
så där appropå.
Nu skulle han komma hem till mej.

Det blev lite krystat
lite skojigt onaturligt
blygsel eller ovana
att ha en nästan okänd i huset.

Jag förhåller mig en aning diskret
Vill inte verka angelägen.

Nej jag har ingen välkyld drink
att förvilla med.

Det här är hyperseriöst.
vill att vårt förhållande
ska bli långvarigt.

Så slår jag mig ner
och han närmar sig
lite försiktigt och trevande,
jag avvaktar

vill att han ska göra första närmandet.
Så rör han så försiktigt vid mej
känner in stunden
och lägger sig tillrätta
i mitt knä.

Han är underbar
isen är bruten




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-18 10:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat om en ny medlem i familjen!
2015-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...en helt underbar dikt...man bara smälter...
2015-03-21

  Ingrid Trolle
Underbart varmt
och ömt för
framtiden
2015-03-18

    eva m h
Gissar att det är den nya lilla medlemmen i familjen
2015-03-18

    ej medlem längre
Fint diktat om ny vänskap!
2015-03-18

    ej medlem längre
Vilken underbart positiv och varm text!
2015-03-18

  Lars Hedlin
Jätte bra!
2015-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Bådar gott för gemensam framtid!
2015-03-18

  M M Mannheim VIP
All lycka båda i detta förhållande.
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP