Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens grubbel - 18 mars

"En vingklippt fågel kan inte flyga - men den kan sjunga"

Sjung min själ
- högt

Se om såren
- läk

Vänd ej tillbaka
- uppstå

Vandra min vän
- idag

/M




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 422 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-18 10:52



Bookmark and Share


  Dick Scott
Så bra och hoppfullt!
2015-09-29

  Marita Ohlquist VIP
"En vingklippt fågel kan inte flyga- men den kan sjunga"
En mening med stort innehåll!
2015-03-18

  Bibbi VIP
Jättebra!
2015-03-18

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit! Gillas!
2015-03-18

    Lena Söderkvist VIP
Hoppas det blir som du vill. Tankeväckande, trevligt grubbel.
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia