Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röra vid livet


Det är så stort
att få vara nära

känna värmen i en blick
från en hud
från ett djur
eller en blomma.

Få röra vid livet
Tacka i sitt inre för gåvan
att kunna njuta
av det enkla
och lilla.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-18 12:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Så känslosamt och fint skaldat!
2015-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...det är stort...
2015-03-21

  Lars Hedlin
Ömt och fint!
2015-03-19

  Fem hjärtan VIP
Precis så..! Att röra vid livet..Vackert! Livet som ju finns där i det lilla..
2015-03-18

  Ingrid Trolle
Underbar värme
2015-03-18

    ej medlem längre
Det lilla och enkla kan vara det finaste ibland.
Så vackert diktat!
2015-03-18

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Valpkärlek är mycket stort.
Du får fram det fint.

2015-03-18

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Valpkärlek är mycket stort.
Du får fram det fint.

2015-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Tänker och känner samma som du!
Bra skrivet.
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP