Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som bär ansvaret

för alla mina stormiga känslor
vet du att alla mina dikter
turas om, om dina minnen?

så länge med såna känslor
är jag sjukskriven
jag längtar och de längtar
att om och om igen

får dig bli renskriven!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-18 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS