Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Deviantart


Fresh beginning

 

 

 

 

 

en fröjd för ögat
njutning för alla sinnen
jag startar dagen
förnyar minnen
redo
att leva på nytt




Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-19 08:36



Bookmark and Share


  P-E-H
Skön i känslan, vackert!
2015-03-23

    ej medlem längre
Känns gott.
2015-03-21

    ej medlem längre
Ord med styrka som kommer inifrån!
2015-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Vårkänslor både ute och inne!
Härligt!
2015-03-19

  Lars Hedlin
Underbart..Tar ett andetag sluter ögonen och sen.......:)
2015-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
I vårens tid vaknar liv. Så fint du beskriver detta.
2015-03-19

  Angel of love
Älskar dina ord, gör mig varm att läsa.
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One