Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens grubbel - 19 mars

"Ögat speglar själens natt - men även dess soluppgång"

Smärtan syns där
- den känns

Passionen tänds
- och släcks

Hatet byts ut
- av nåd

Kärlek uppstår
- ögat ser

/M




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 394 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-19 17:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text :)
2015-03-20

  Minkki VIP
välgrubblat!
2015-03-19

  Bibbi VIP
Gillar mycket!
2015-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2015-03-19

  KYREUS of Sweden
Klartext
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia