Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer bränner min hud

Trycks upp mot väggen,
vem är du?
Dina händer är överallt,
känner jag dig?

Tunikan flyttas uppåt,
vad vill du mig?
Heta kyssar mot min hals,
vad gör vi här?

Sliter av dig din tröja,
är detta på riktigt?
Känner igen din doft
är du och jag ett vi nu?

Hungriga läppar möts,
men vad är ett vi?
Händer bränner min hud,
får jag aldrig veta?




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-19 17:30



Bookmark and Share


  aol
Hett starkt och så berörande fint skaldat,
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP